Les produits de

VOF Desem Rotselaar

Boulanger/Pâtissier, Rotselaar
Wouter Vandeput
Wouter Vandeput a démarré l'activité de VOF Desem Rotselaar en 2024. Son exploitation est située à Rotselaar, en Vlaanderen.

Son exploitation

Met Desem streven we naar een plek waar er ruimte is voor meer dan brood alleen. Meer atelier dan bakkerij. Waar er tijd is voor fermentatie, maar ook voor integratie & innovatie van het koken met desem. We willen producten ontwikkelen en aanbieden die hand in hand gaan met echt en eerlijk brood.

Geen dagelijks brood, wel een aantal keer per week vers brood, met ingrediënten van de beste kwaliteit, natuurlijke fermentatie en volop de tijd om de smaak te laten ontwikkelen.

Zelden zal je er pistolets en koffiekoeken vinden, maar gaan we liever voor taco’s, naan & pizza. Geen taarten, maar piadina’s, buns & foccacia.

We gaan op zoek naar een combinatie van brood & food.

Adresse
Steenweg op Gelrode, 37
3110 Rotselaar
2024
année d'installation
1
employé à plein temps

Les métiers et pratiques de VOF Desem Rotselaar

Farines

Approvisionnement auprès d'un agriculteur local

Farines issues de variétés anciennes, farines conventionnelles

Autres Ingrédients

Les autres ingrédients entrant dans les préparations sont : Voor onze speciale broden maken we onze mengelingen zelf met seizoensproducten.

Ingrédients venant d'un agriculteur local

Ingrédients locaux (-250km)

Type de fermentation

Levain naturel

Cuisson

Four électrique

Commentaire

Voor al onze broden werken we met trage fermentatie en hoge hydratatie, hierdoor langer houdbaar. De broden die we op woensdag aanbieden, maken we de degen reeds op maandag en bakken we op woensdag. Door het deeg voldoende tijd te geven, rijpen ze in smaak, breken de gluten af en zijn ze beter verteerbaar. Al onze broden worden vers gebakken en kunnen ingevroren worden.

Ces informations sont données à titre déclaratif par le Producteur.