Products from

Le Pain d'Hervé

Health Foods Maker, Biscuit/Cookie maker, Baker, Restaurant owner, Espaubourg
Philippe Torloting
Philippe Torloting started Le Pain d'Hervé in 1997. Their farm is located in Espaubourg, Picardie.

Their farm

Boulangerie, Pâtisserie et Restauration Boulangère.

Situé au cœur du Pays de Bray, nous proposons une large gamme de produits faits maison, à base de matières premières locales : des pains au levain cuits au feu de bois, des viennoiseries et pâtisseries, des plats chauds, ainsi qu'un large choix de produits régionaux.

Produits certifiés bio.

Address
26 route Nationale 31
60650 Espaubourg
1997
Established in
12
full-time employees

Le Pain d'Hervé's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier, It comes from a local farmer

I use organic flours

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Organic ingredients, local ingredients (less than 150 miles), handmade ingredients

Fermentation

I use natural yeast, I use baker's yeast, I use baking powder, I use a pre-fermentation process

Oven

Electric oven

This information has been declared by the Producer.