Products from

Boulangerie Fuselier SUCRES SALES

Baker, Hyères
Claude Médina
Claude Médina started Boulangerie Fuselier SUCRES SALES in 2009. Their farm is located in Hyères, Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Their farm

Bonjour,
Boulanger depuis l'âge de 14 ans, je me suis spécialisé depuis quelques années dans du pain à la farine issue de culture biologique avec comme partenaire le moulin (CEARD) à Saint-André d'Embrun (05200). Je me suis spécialisé également dans le levain naturel afin de répondre à une forte demande. Le sel de Camargue entre également dans la composition de mes pains souvent en grosses pièces.

Address
33 avenue Gambetta
83400 Hyères
2009
Established in
1
full-time employee

Boulangerie Fuselier SUCRES SALES's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier, It comes from a local farmer

I use organic flours, I use special flour

Other ingredients

The other ingredients used are : sel de CAMARGUE

My ingredients come from a national supplier

Local ingredients (less than 150 miles), products from a certified production source, handmade ingredients

Fermentation

I use natural yeast, I use baker's yeast

Oven

I use a gas oven

This information has been declared by the Producer.