Products from

Saveurs d'Hyères

Vinegar producer, Hyères
Patrick Spada
Patrick Spada started Saveurs d'Hyères in 2018. Their farm is located in Hyères, Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Their farm

j'ai mis au point une recette de vinaigrette pour mon besoin personnel.
Elle est tellement apprécié que j'ai du en faire pour toutes mes connaissances.
j'ai donc franchis le pas en 2017 en devenant artisan.
ma vinaigrette se compose de 15 ingrédients et quand c'est possible j'utilise des ingrédients locaux.

Address
2 impasse des magnolias
83400 Hyères
2018
Established in
1
full-time employee

Saveurs d'Hyères's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Huile d’olive Vierge AOC de PROVENCE , Huile de Colza vierge bio, Vinaigre Balsamique de Modène IGP, Vinaigre de Xérès AOP, Ail Violet en pulpe(sel), Jus de Citron produit à Hyères, Huile vierge de noix,Vinaigre de Cidre bio, Persil produit à Hyères, Racine de Gingembre Curcuma, Paprika, Cumin,Sel de Guérande IGP, Poivre

My ingredients come from a local farmer, My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a non-EU supplier

I use products from a certified source, My ingredients come from conventional sources

Secondary ingredients

Secondary ingredients : not specified

Origin of secondary ingredients : not specified

Features of secondary products : not specified

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

This information has been declared by the Producer.