In voorjaar 2015 startten wij met onze hoewinkel en zorgboerderij.
Samen met onze hulpboeren kweken wij seizoensgroenten, pluimvee (vlees en eieren) en fruit op biologische wijze. Sedert 2019 zijn wij gecertificeerd Bio .
Wij kiezen bewust voor kleinschalige productie eerder dan voor massaproductie.
Smaak en gezondheid primeren op het uiterlijk of de kwantiteit van onze gewassen.
De dieren lopen vrij tussen de serres en kiezen zelf wanneer ze in hun hokken gaan.
Onze overtuiging is rechtstreeks aan de consument te leveren, om zo het menselijke aspect van de boerenstiel te bewaren.
Wij leveren enkel aan korte keten, en proberen hiervoor zo een groot mogelijk seizoensgebonden assortiment BIO groenten en fruit aan te bieden via onze hoevewinkel.
Daarnaast hebben wij ook een afzetmarkt via de platformen van Boeren en Buren en Eigen Bodem in onze streek.
Zorgboerderij zijn is heel belangrijk voor ons, niet alleen voor de hulp die we krijgen van onze zorggasten maar ook het maatschappelijk belang en het zich nuttig voelen van de zorggasten is ons veel waard.
32 species grown each year
Outdoor cultivation, grown in a cold greenhouse
Use of conventional fertilisers, use of organic fertilisers (manure), Integrated organic farming, use of fertilisers and organic plant protection materials
My seeds come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier, The seeds I used are produce in my own farm, My ingredients come from a local farmer
Organic seeds, farmer seeds, non-treated seeds
I don't process my products
Other ingredients : not specified
Origin of other ingredients : not specified
Features of the other ingredients : not specified
Momenteel worden er geen producten verwerkt. We hebben wel ideeën om in de toekomst tomaten in te maken, paprika op te leggen in het zuur en dipsausen te maken van eigen producten. Mogelijk ook soep, soeppakketten en geraspte rauwkost is ook mogelijk.